14u KINDERNAMIDDAG

Dit belooft een fantastische middag te worden waar kinderen van alle leeftijden zich super zullen amuseren!

 

In samenwerking met: Toneelgezelschap 't Kelderken en Chiro Kemzeke.

14u BRADERIJ IN DE STRAAT
 
 
Braderij op en rond het kerkplein van Kemzeke met standjes van Kemzeekse en Stekense verenigingen die hier hun activiteiten voorstellen of een natje en een droogje verkopen ten voordele van hun vereniging.
 
 

18u15 KIDS ON THE DANCEFLOOR

Kids On The Dancefloor zijn twee energieke, levendige jongedames die een superswingende Kinder Disco Show brengen!!!  Zet jullie beste beentje voor en dansen maar!

20u30 SIMON SIX

Sinds de start in 2010 onder de naam 'Hespenrol With Love' is Simon Six intussen geëvolueerd naar een volwaardige partyband, met een eigenzinnige nummerkeuze uit de hits van toen en nu!

Met hits van Macklemore, Major Lazer, Bruno Mars, Roy Orbison, Madonna en Destiny's Child zal de dansvloer in no time tot de nok gevuld zijn!

22u45 FREDDY EN DE HARTENBREKERS

 

Een optreden van Freddy en de Hartenbrekers is een uniek feest met een streepje smart. Ambiance en verdriet die zich verzoenen op het podium. Het lijkt een onmogelijke zaak, maar zeker niet voor Freddy en de Hartenbrekers!
Overal waar vrouwen zijn en waar een podium staat, daar spelen Freddy en de zijnen met passie, hart, ziel, een lach en een traan.
Rozen voor Sandra, Huilen is voor jou te laat, Zo mooi, zo blond en zo alleen… omarmen ze met liefde, veel liefde en in speciaal kostuum.
Terug in de tijd met Freddy en de Hartenbrekers!

EINDE voorzien om 01u.